Home

Header

CIB Vlaanderen reikt dit jaar voor de 14e keer de Real Estate Awards uit.

Met deze awards bekroont, inspireert en stimuleert de beroepsorganisatie het ondernemerschap in de vastgoedsector.

De awards worden uitgereikt op donderdag 29 september 2022 in Brugge.

 

Wim Verboven

Immo VL, met kantoren in Geel, Mol, Tessenderlo, Herentals en Heusden-Zolder, staat in voor de verkoop en verhuur van residentieel en bedrijfsvastgoed in de Kempen.

Hoe is je ondernemersverhaal van start gegaan?
Mensen helpen maakte mij als kind al heel gelukkig, en zo is ook mijn ondernemersverhaal van start gegaan. Omdat ik een grote interesse had in vastgoed, ben ik gestart als in- en verkoper bij een vastgoedhandelaar. Al gauw merkte ik dat ik meer voldoening haalde uit de bemiddeling tussen kopers en verkopers. Na mijn opleiding vastgoedmakelaar heb ik in 2002 een vastgoedkantoor overgenomen. Vandaag tellen we vijf kantoren en 23 medewerkers. Onze interne missie is ‘geef het beste van jezelf, beleef plezier in het leveren van kwaliteit en straal een positieve sfeer uit’. Dit bereiken we door het creëren van een open en ontspannen werksfeer. We hebben zelfs een feel good manager om ervoor te zorgen dat onze mensen op de juiste plaats zitten en zich goed voelen. Als mijn medewerkers zich goed voelen, geven zij dit ook door aan onze klanten. Persoonlijk, menselijk contact is voor ons het belangrijkste middel om onze klantentevredenheid hoog te houden. We willen een positief en laagdrempelig kantoor zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij door het steunen van goede doelen en het sponsoren van lokale verenigingen.

Wat was jouw professioneel hoogtepunt tot nu toe?
Alles is gestart met het behalen van mijn vastgoeddiploma en het kunnen opstarten van een eigen zaak. Vandaag zijn de erkenning van mijn klanten en de werkvreugde van mijn medewerkers, mijn dagelijkse hoogtepunten. En al is het geen professioneel hoogtepunt, toch zou ik ook mijn huwelijk hier willen vermelden. Door de onvoorwaardelijke steun van mijn vrouw is mijn vastgoedverhaal kunnen uitgroeien tot wat het nu is. Ik ben een gelukkige ondernemer.

Wat zijn je doelstellingen en ambities?
In de loop van de jaren heb ik heel veel geleerd en de vastgoedmarkt zien evolueren. Nu wil ik mijn kennis, ervaring en enthousiasme overdragen aan de nieuwe generatie vastgoedmakelaars die staat te popelen om mensen te helpen. Hen hierin zien slagen, maakt me intens gelukkig. Ik hoop dan ook van Immo VL een gevestigde waarde in de Kempen te kunnen maken.