Header

CIB Vlaanderen reikt dit jaar voor de twaalfde keer de Real Estate Awards uit. Met deze awards bekroont, inspireert en stimuleert CIB Vlaanderen het ondernemerschap in de vastgoedsector.

De winnaars worden bekend gemaakt op donderdag 31 mei 2018.

Vastgoedbelofte van het jaar

Met de Real Estate Award Vastgoedbelofte van het Jaar bekroont en stimuleert CIB Vlaanderen beloftevol ondernemerschap in de vastgoedsector. Ben je een dynamische en ambitieuze starter met een ondernemende toekomstvisie? Of ken je zo’n starter? Stel je nu kandidaat of draag een kandidaat voor.

Wie kan deelnemen?

  • Iedere Vlaamse en Brusselse BIV-titularis die de afgelopen vijf jaar de stap zette naar het oprichten of overnemen van een vastgoedkantoor en ondertussen minimum één jaar zaakvoerder is. Je beschikt dus over een BIV-nummer en bent meer dan één jaar en minder dan vijf jaar zaakvoerder.
  • Zowel zaakvoerders van grotere vastgoedkantoren met meer dan 10 medewerkers als van kleinere kantoren en eenmanszaken komen in aanmerking. Niet de kwantiteit telt, wel de kwaliteit.

Na inschrijving ontvangt de (voorgedragen) kandidaat via mail het officiële deelnameformulier. Een kandidatuur is slechts geldig wanneer dit deelnameformulier ingevuld is verstuurd naar rea@cib.be. Kandidaturen kunnen ingediend worden tot en met maandag 9 april middernacht. Na ontvangst van de tijdige kandidaatstelling ontvangt elke deelnemer een bevestiging van de ingezonden kandidatuur.

Het volledige reglement.

De genomineerden van 2017.
De genomineerden van 2016.
De genomineerden van 2015.
De genomineerden van 2014.