Header

CIB Vlaanderen reikt dit jaar voor de twaalfde keer de Real Estate Awards uit. Met deze awards bekroont, inspireert en stimuleert CIB Vlaanderen het ondernemerschap in de vastgoedsector.

De winnaars worden bekend gemaakt op donderdag 31 mei 2018.

Vastgoedbelofte van het jaar

Het is niet meer mogelijk om je kandidaat te stellen of om een kandidaat voor te dragen voor de editie 2018. Ontdek de 3 finalisten en stem op jouw favoriet. Alle BIV-erkende vastgoedmakelaars en -beheerders kunnen stemmen tot en met donderdag 24 mei. Wil je weten wie de Vastgoedbelofte van het Jaar wordt? Schrijf je nu in voor de uitreiking.

Met de Real Estate Award Vastgoedbelofte van het Jaar bekroont en stimuleert CIB Vlaanderen beloftevol ondernemerschap in de vastgoedsector.

Wie kan deelnemen?

  • Iedere Vlaamse en Brusselse BIV-titularis die de afgelopen vijf jaar de stap zette naar het oprichten of overnemen van een vastgoedkantoor en ondertussen minimum één jaar zaakvoerder is. Je beschikt dus over een BIV-nummer en bent meer dan één jaar en minder dan vijf jaar zaakvoerder.
  • Zowel zaakvoerders van grotere vastgoedkantoren met meer dan 10 medewerkers als van kleinere kantoren en eenmanszaken komen in aanmerking. Niet de kwantiteit telt, wel de kwaliteit.

Het volledige reglement.

De genomineerden van 2017.
De genomineerden van 2016.
De genomineerden van 2015.
De genomineerden van 2014.